ATİBA 1 YIL DAHA

ATİBA 1 YIL DAHA
Türkiye Futbol Federasyonunun Tam Saha dergisinde açıklamaları yer alan Hutchinson, kariyeri, Beşiktaş'ın bu sezonki performansı, teknik direktör Sergen Yalçın ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili değerlendirmede...

Türkiye Futbol Federasyonunun Tam Saha dergisinde açıklamaları yer alan Hutchinson, kariyeri, Beşiktaş'ın bu sezonki performansı, teknik direktör Sergen Yalçın ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili değerlendirmede bulundu.
Fiziksel olarak iyi durumda olduğunu anlatan 37 yaşındaki oyuncu, "Bu sene sonunda kontratım bitiyor ancak ben kendimi iyi hissediyorum, hala futbol oynamaya yetecek gücümün olduğunu düşünüyorum. Aklımda en az bir sene daha profesyonel futbola devam etme planı var. Kulüple de devam etmek için birkaç kez görüştük ve nasıl sonuçlanacağını hep birlikte göreceğiz. Profesyonel futbol kariyerim sona erdikten sonra yine futbolla ilgili bir kariyere devam etmek istiyorum. Antrenörlük olabilir. Oyunun içinde kalmamın bana iyi geleceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.