AVCI’DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI

AVCI’DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şampiyonluk yarışının sonuna kadar içinde olacaklarına inandığını söyledi.Bordo-mavili takımın Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya’da bir otelde gerçekleştirdiği...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şampiyonluk yarışının sonuna kadar içinde olacaklarına inandığını söyledi.

Bordo-mavili takımın Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya’da bir otelde gerçekleştirdiği kampta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avcı, ligin yeniden başlayacağı 15. haftada Fenerbahçe’yi ağırlayacakları maçın sonucunun iki takım için de yarıştan kopmaya sebebiyet vermeyeceğini belirtti.

Ligin henüz 3’te 1’lik bölümünün oynandığını vurgulayan Avcı, “Fenerbahçe maçında kazanan takım moral kazanacak ama yarış devam edecek. O kırılmaları büyük takımların yaşamaması gerektiğini düşünüyorum. Bu sezon daha zor olacak. Yakın tarihte şampiyon olan takımların sonraki senelerine bakınca durumumuz onlardan daha iyi ama elbette eksiklerimiz var.” diye konuştu.

Kendileri için en önemli transferin bordo-mavili taraftarlar olacağını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Geçen sene 7 müsabakayı geriden gelerek çevirdik. Bunların 4’ünü kazandık, 3’ünde beraber kaldık ve 15 puan topladık. Taraftarın inanılmaz desteği vardı. Buradan döndükten sonra da onlardan sonuna kadar destek bekliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.