“Ayırmam bölmem”

Son Güncellenme Tarihi: Mart 2, 2023 / 08:34

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Hükümet istifa” sloganları atan taraftarları hedef alıp maçların seyircisiz oynanması çağrısı yapmasının ardından, bir maça daha deplasman yasağı geldi. Cumartesi günü oynanacak Kayserispor – Fenerbahçe maçının ardından, Pazar günü oynanacak Beşiktaş – Ankaragücü maçına da deplasman yasağı geldi.

Beşiktaş ile Ankaragücü arasında 5 Mart Pazar günü saat 19:00’da oynanacak karşılaşmaya Ankaragücü taraftarı alınmayacak. Beşiktaş’ın maçla ilgili açıklamasında kararın valiliğe bağlı il güvenlik kurulu tarafından alındığı yazılarak şunlar dendi:

“Ankaragücü karşılaşmasında sadece Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig kart sahibi taraftarlarımız bilet satın alabilirler. 10 Şubat 2022 tarihinden itibaren Ankaragücü logolu Passolig kartlarını iptal eden taraftarlar karşılaşmaya bilet satın alamayacaktır. Ankaragücü karşılaşmasında misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa
kapalı olup Misafir tribünü koltukları Beşiktaş taraftarı için satışa sunulacaktır.”

ŞENOL GÜNEŞ: ‘O ZAMAN LİG İPTAL EDİLSİN’
Gazetecilerle bir araya gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyasi tarafa çok çekildiklerini belirterek, deplasman yasağına tepki göstererek şöyle konuştu:
”Ligden düşme kalktı, aşağıya müdahale ettin. 2 takım düşecek. Peki yukarıya neden etmedin? Deprem nedeniyle o bölgeden bir takım katılıyor, bir takım katılmıyor. Peki neden? Bir karar alınıyor, bu kararın nedenini açıklayın. Deplasman yasağı da öyle. Kime, niye? Kimin keyfine kalmış? Buna TFF karar verebilir. Sezon başında verilir bu karar. Madem öyle lig iptal edilsin.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top