Aynı fikirde olmamamız çatışacağımız anlamına gelmez

Aynı fikirde olmamamız çatışacağımız anlamına gelmez
Bidebunuizle yayınında Yavuz Oğhan’ın sorularını yanıtlayan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, iktidarın fezlekeler üzerinden Millet İttifakı’nda çatlak yaratma çabasında olduğu görüşüne karşı açıklamalarda...

Bidebunuizle yayınında Yavuz Oğhan’ın sorularını yanıtlayan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, iktidarın fezlekeler üzerinden Millet İttifakı’nda çatlak yaratma çabasında olduğu görüşüne karşı açıklamalarda bulundu. Poyraz, İYİ Parti ile CHP arasındaki ilişkiyi “Azami tahammül, asgari nezaket kuralları çerçevesinde bir işbirliği olarak tanımlıyoruz. Türkiye’nin hasret kaldığı saygın bir işbirliği.” sözleriyle anlattı.
Seçim dönemlerinde CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifakı siyasetin bütün alanlarına yaymadıklarını, birbirlerinden farklı düşünceleri olduğunu belirten Poyraz, “ Bugün CHP ile fezlekeler konusunda ayrı düşünmemiz ayrışmamız, karşı karşıya gelmemiz anlamına gelmiyor” dedi.
Poyraz ayrıca, İYİ Parti’nin fezlekelere ilişkin Cumhur İttifakı’na “ Derdiniz suç işlediği iddia edilen milletvekillerini yargılamak mı? Yoksa ittifakınız için politik enstürüman olarak kullanmak mı?” sorularını yönelterek olaya ayna tuttuğunu söyledi.