AYŞE’NİN HEDEFİ BÜYÜK

AYŞE’NİN HEDEFİ BÜYÜK
19 yaşındaki milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı açıklamalarda bulundu.Onbaşı, "Öncelikle çok mutluyuz ve gururluyuz. Çünkü uzun bir süreçti bu zamana gelmek, dünya şampiyonasına katılmak. Hedefimiz altın madalya almaktı ve...

19 yaşındaki milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı açıklamalarda bulundu.
Onbaşı, "Öncelikle çok mutluyuz ve gururluyuz. Çünkü uzun bir süreçti bu zamana gelmek, dünya şampiyonasına katılmak. Hedefimiz altın madalya almaktı ve birinci olduğumuz için gerçekten çok mutluyuz. Meşakkatli bir yolumuz vardı. 8-9 saatlik antrenmanlardan tutun, beslenmedeki kısıtlamalara kadar. Bu süreci başarıyla atlatıp verdiğimiz emeklerin karşılığını aldığımız için mutluluk duyuyoruz. Bunun haricinde söyleyebileceğim bir şey yok çünkü mutluluktan başka bir şey hissetmiyorum. Madalyayı boynuma taktığımdan beri mutluyum, gülerek etrafıma bakıyorum" ifadelerini kullandı.
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı, kadınlar kategorisinde dünya şampiyonu olan ilk milli sporcu oldu. Ayşe Begüm, "Kesinlikle olimpiyata katılıp ülkemi temsil etmek istiyorum. Çünkü bir sporcunun ulaşabileceği en yüksek mertebe, en yüksek yarışma olimpiyat. Orada altın madalya kazanmak en büyük hedefim ve hayali bence bir sporcunun. Benim de hedefim ve hayalim bu. Dünya şampiyonluğundan sonra pek de zor, hayal gözükmüyor bence" dedi.