BABA - KIZ BİRBİRİNE ÖNCE BAŞARI DİLEDİ, SONRA RAKİP OLDU

BABA - KIZ BİRBİRİNE ÖNCE BAŞARI DİLEDİ, SONRA RAKİP OLDU
Türkiye genelinde 2 milyon 437 bin 119 adayın başvurduğu YKS'ye Bursa'da baba ve kızı aynı okulda beraber girerek birbirlerine rakip oldu. Sınavdan önce birbirlerine başarı dileyen baba - kız sınavın ardından da sınavda çıkan...

Türkiye genelinde 2 milyon 437 bin 119 adayın başvurduğu YKS'ye Bursa'da baba ve kızı aynı okulda beraber girerek birbirlerine rakip oldu. Sınavdan önce birbirlerine başarı dileyen baba - kız sınavın ardından da sınavda çıkan sorular hakkında konuştu.

 Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen YKS, normalleşme sürecinin ardından bugün gerçekleştirilen sınavla sona erdi. Adayların büyük çoğunluğu sınava anne ya da babalarıyla birlikte geldi. Ancak anne babalar çocuklarından okul önlerinde ayrıldı. Sınava kızıyla birlikte gelen bir baba ise diğerlerinden ayrıcalıklıydı. Bursa'da yaşayan 48 yaşındaki Mehmet Erçetin üniversite sınavı yapılacak okul binasına 19 yaşındaki kızı Candan ile birlikte girme heyecanı yaşadı. Sabah saatlerinde okulun önüne birlikte gelen baba ve kız önce birbirlerine başarı diledi daha sonra sınava girerek birbirlerine rakip oldular.