Babacan: Bahçeli krizlerin ortağı

Babacan: Bahçeli krizlerin ortağı
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, partisinin Bursa İnegöl İlçe Kongresi’nde konuştu. Özgürlük ve demokrasinin sesini duyurmak için yola çıktıklarını söyleyen Babacan’ın gündeminde ekonomi yönetimi vardı.2002’deki ekonomik...

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, partisinin Bursa İnegöl İlçe Kongresi’nde konuştu. Özgürlük ve demokrasinin sesini duyurmak için yola çıktıklarını söyleyen Babacan’ın gündeminde ekonomi yönetimi vardı.

2002’deki ekonomik krizini hatırlatan Babacan, “Ben ve arkadaşlarım seneler evvel Türk Lirası’ndan 6 sıfırı atmıştık. Anlaşılan Sayın Erdoğan ve her krizin ortağı olan Sayın Bahçeli bu gidişle paramıza yeni sıfırlar eklemeye başlayacak” diye konuştu: “Ben ve arkadaşlarım seneler evvel Türk Lirası’ndan 6 sıfırı atmıştık. Anlaşılan Sayın Erdoğan ve her krizin ortağı olan Sayın Bahçeli bu gidişle paramıza yeni sıfırlar eklemeye başlayacak. Sayın Bahçeli alışık. Ben ve arkadaşlarım 2002’de göreve geldiğimizde ortağı olduğu koalisyon hükûmetinin sebep olduğu büyük bir kriz vardı. 20 banka batmış, faizler gecelik yüzde 7500’ü görmüştü. Bu krizi hızlıca çözdük. Bakıyoruz Bahçeli şimdiki krize de ortak. Merak etmesin, biz buradayız. Biz bu ülkeyi, bu krizden de çıkartacağız evelallah. Müsterih olalım, seçimi bekleyelim.”