Babacan: Erdoğan’a oy verirseniz yanındaki 28 Şubatçıları onaylamış olacaksınız

Babacan: Erdoğan’a oy verirseniz yanındaki 28 Şubatçıları onaylamış olacaksınız
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur oylamasına yönelik bir video yayımladı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı, Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip...

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur oylamasına yönelik bir video yayımladı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı, Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için "Etrafında 90'ların karanlık figürleri" var diyen Babacan, "28 Şubatçıların zihniyetine, diline bürünen bu ittifaka geçit vermeyin" şeklinde konuştu.

Babacan videoda şu ifadeleri kullandı:

Bugün size meydanlarda montaj videolar gösteren bir Erdoğan var. Etrafında da 90'ların karanlık figürleri var. Devlet Bahçeli orada, Doğu Perinçek orada. Erdoğan'ın şu anda başında olduğu ittifak aslında bir 28 Şubat ittifakıdır. Erdoğan bir 28 Şubat ittifakının cumhurbaşkanıdır.

Bunca yalan, haksızlık ve zulme baktıktan sonra Erdoğan nereye gidiyor, hiç düşündünüz mü? Bugün Erdoğan'a oy verirseniz her türlü yanlışı, her türlü hukuksuzluğu, yokluğu, yoksulluğu onaylamış olacaksınız. Gittikçe artan israfı, yalanı yalanı onaylamış olacaksınız. Erdoğan'a destek verirseniz bu sorumluluğunu hep taşıyacaksınız. Bu sorumluluk vicdanınızda hep sizle yaşayacak.

Buna geçit vermeyin dostlarım. 28 Şubatçıların zihniyetine, diline bürünen bu ittifaka geçit vermeyin.