Babacan’a göre hayat Türkiye’de 90 dakikada kökten değişebilir

Babacan’a göre hayat Türkiye’de 90 dakikada  kökten değişebilir
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin İstanbul Sultangazi ilçe kongresinde açıklamalarda bulundu. Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için “kayyum gibi iktidarın başında” ifadesini kullandı.Türkiye’nin...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin İstanbul Sultangazi ilçe kongresinde açıklamalarda bulundu. Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için “kayyum gibi iktidarın başında” ifadesini kullandı.

Türkiye’nin bazı sorunlarının hükümete gelindiği andan itibaren 90 dakika içerisinde çözülebileceğine işaret eden Babacan, şöyle devam etti: “İlk 90 dakikada bazı konularda vatandaşlarımıza hemen nefes aldırmak mümkün. Yargı bağımsızlığını ilk 90 dakikada sağlarsınız. Yargıya giden talimat yollarını yok ettiğiniz anda iş biter. Gençler; Face’de şunu paylaştın, Twitter’da bunu like’ladın diye hiç kimsenin kapısında polis belirmeyecek. Hiç kimse KPSS’den sonra mülakatta eleyemeyecek çünkü mülakatı kaldıracağız. Bunlar ilk 90 dakika. Gazetecilere ‘Bu devlet size zulmetti, işinizi yaptırmadılar ama bundan sonra özgürsünüz’ diyeceğiz. Merkez Bankası, BDDK, TÜİK gibi kurumlara ‘Siz bağımsızsınız, bağımsız çalışacaksınız’ diyeceğiz."