Babacan'dan Erdoğan'a: O övündüklerini biz yaptık

Babacan'dan Erdoğan'a: O övündüklerini biz yaptık
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’da partisinin 1. Olağan Yenimahalle ilçe kongresinde konuştu.  Babacan’ın gündeminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sunduğu ekonomik veriler vardı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’da partisinin 1. Olağan Yenimahalle ilçe kongresinde konuştu.  Babacan’ın gündeminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sunduğu ekonomik veriler vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta partisinin il başkanları toplantısında yaptığı konuşmayı “Neredeyse tüm ekonomik verileri çarpıttı” diye değerlendiren Babacan, kürsüde gösterdiği grafiklerle Erdoğan’a yanıt verdi:

“Sayın Erdoğan hani ‘Nereye geldik’ diye soruyor ya. Kendisi hiç zahmet etmesin, biz yanıt verelim. Yolun sonuna geldiniz. Siz müsait bir yerde ineceksiniz, biz de emaneti teslim alacağız. Türkiye’yi en kısa sürede refah ve özgürlük rotasına yeniden sokacağız.”

Babacan, Erdoğan'a "Önce bir konuda anlaşalım, ben ve arkadaşlarım iş başında olduğu dönemin başarılarıyla övünmeyi bırakın" diye seslendi.