Babası gözünün önünde annesini öldürdü

Babası gözünün önünde annesini öldürdü
İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde bir kadın, oğlunun gözleri önünde sokak ortasından eşi tarafından öldürüldü. Oğlu annesinin başında gözyaşı dökerken, olay anı çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi.İstanbul’un...

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde bir kadın, oğlunun gözleri önünde sokak ortasından eşi tarafından öldürüldü. Oğlu annesinin başında gözyaşı dökerken, olay anı çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi.
İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde, Veysi Çelik, eşi Hatice henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Veysi Çelik, tartışmanın ardından sokağa çıkan Hatice Çelik’in peşinden gidip sokak ortasında pompalı tüfekle ateş etti.
Bir süre sonra Veysi Çelik olay yerine tekrar gelip çevredeki vatandaşların engellemelerine rağmen Hatice Çelik’e bir kez daha ateş açarak öldürdü. Bu sırada olay yerinde bulunan yeğeni Veysi Çelik’in elinden silahı alırken, Hatice Çelik’in oğlu annesinin başında gözyaşı döktü. Veysi Çelik’in amcasının oğlu Şakir Çelik “Demek ki anlaşamadılar. Geçimsizlik başka bir neden yok. Daha önceden aralarında tartışma yaşanıyordu. Olay sırasında Veysi Çelik’in oğlu ve yeğeni araya girmeye çalıştı. Engel olamadı” ifadelerini kullandı.
ARBEDE ÇIKTI
Öte yandan polis ekipleri çalışmalarını sürdürdüğü sırada Veysi Çelik’in yakınları ile Hatice Çelik’in yakınları arasında arbede çıktı. Hatice Çelik’in cenazesi Adli Tıp morguna kaldırıldı, Veysi Çelik ise henüz yakalanamadı.