Bahçeli: 4 Haziran’da Meclis ‘ayıklandı’

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 9, 2020 / 07:20

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP’li Berberoğlu, HDP’li Güven ve Farisoğulları’nın vekilliklerinin düşmesi hakkında “4 Haziran 2020 tarihinde Gazi Meclis ayıklanmıştır” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemdeki konulara ilişkin yazılı açıklama yaptı. ‘İç ve dış düşman’ savını yineleyen ve ‘düşmanların dört bir koldan harekete geçtiğini’ söyleyen Bahçeli, Türkiye’nin 4 stratejik tehdide maruz ve muhatap olduğunu belirterek, bunları şöyle sıraladı:
CHP TUTSAK ALINDI
“1-Libya’daki haklı, hukuki ve meşru varlığımız dış güçleri rahatsız ettiği gibi, CHP’yi ve ittifak ortaklarını da telaşlandırıp ürkütmektedir. CHP tutsak alınmış, FETÖ-PKK-küresel vampirlerin yörüngesine girmiştir. İnanıyorum ki, emel ve eylem ortaklarıyla birlikte hukuki ve demokratik bedeli de mutlaka ödeyecektir.
2-Ne işimiz var Libya’da, ne arıyoruz Suriye’de sorusunu soran gafiller süngüleri düşmüş, sadakatleri erimiş mağlup ve mankurtlardan başkası değildir. Vatan müdafaasının sınır hattı Misak-ı Milli Haritası’nın son eşiğinden başlayacaktır.
3-Son günlerde Yunanistan’ın sivil ve asker yöneticilerinden gelen tehditvari açıklamalar milli tahammülü zorlamaktadır.
HABİS VE HAİN HEDEF
4-Uzun bir süredir milli ve manevi değerlerimiz seri ve sistematik şekilde istismara uğramaktadır. Karanlık eller son günlerde provokasyonlarına hız vermişlerdir. İzmir’de bazı camilerimizin hoparlörlerinden korsan müzik yayını yapan alçaklardan Etimesgut’ta işlenen bir cinayeti Türk-Kürt karşıtlığına sabitlemeye çalışan satılmışlara, dahası kiliselere yönelik saldırılarla birlikte Hrant Dink Vakfı’na gönderilen tehdit mektubuna varıncaya kadar fitne ve bozguncu emeller boş durmamıştır. İki HDP’li, bir CHP’linin milletvekilliklerinin düşürülmesi adaletin ve demokrasi ahlakının zorunlu bir gereğidir. TBMM, teröre yardım ve yataklık yapan suçluların sığınacağı yer olamayacaktır. Terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanların sonu bellidir, bundan da hiç kimse muaf tutulamayacaktır. 4 Haziran 2020 tarihinde Gazi Meclis ayıklanmıştır.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top