Bahçeli: CHP suçüstü yakalandı

Bahçeli: CHP suçüstü yakalandı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yazılı bir açıklamada bulunarak darbe tartışmalarına değindi. Bahçeli, Kovid-19’a karşı Türkiye’nin itibar ve saygınlığına gölge düşürmeye gayret edenlerin kesinlikle iyi niyetli ve...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yazılı bir açıklamada bulunarak darbe tartışmalarına değindi. Bahçeli, Kovid-19’a karşı Türkiye’nin itibar ve saygınlığına gölge düşürmeye gayret edenlerin kesinlikle iyi niyetli ve namuslu duruş sergilemediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
“Bekliyorlar ki, sosyal, ekonomik ve siyasal dengeler baştan ayağa bozulup buhran hâkimiyet kursun. Böylesi bir ortamda CHP’li siyasetçilerin demokrasi dışı özlemleri, zilletin çamuruna bulanmış gazete, dergi, internet sitesi ve bazı köşe yazarlarının ‘Yeni bir zihniyet ve çağdaş siyasi iktidarı şart’ ifadeleri milli irade düşmanlığının nasıl da tavan yaptığına en açık delildir.”
Türkiye’de iktidar belli olduğunu, görev süresi 5 yıl olduğunu hatırlatan Bahçeli, seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümetinin görevinin başında olduğunu belirtti. 2023 yılının haziran ayına kadar seçimin olmadığını bildiren Bahçeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “CHP’li siyasetçilerin demokrasi harici yöntemlerden medet umarak, ‘bir şekilde iktidar değişikliği’ görmelerinin tavzih ve tevili milli egemenlik mantığı çerçevesinde imkânsızdır. Darbeci geleneğin siyaset ayağı olan CHP suçüstü yakalanmıştır.”