Bahçeli eleştirisine ağır sözlerle tepki

Bahçeli eleştirisine ağır sözlerle tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajlarla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağır sözlerle hedef aldı.Yalçın, “Her fırsatta bir Türk kadını olarak ihtiram ve itibar...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajlarla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağır sözlerle hedef aldı.
Yalçın, “Her fırsatta bir Türk kadını olarak ihtiram ve itibar görememekten yakınan saygısız İP Müdiresi, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin mensuplarını Amerika’ya şirin görünme çabası içinde olmakla suçlamıştır” ifadelerini kullandı.
Semih Yalçın’ın sosyal medya üzerinden Meral Akşener’i hedef aldığı sözleri şöyle:
“Türk siyasetindeki yegâne ‘politik köksüzlük’ abidesi İP Müdiresi Meral Akşener, yine sosyal medya üzerinden esip gürlemiş; partimize yönelik mesnetsiz iddia ve suçlamalarına yenilerini eklemiş, Afganistan konusundaki görüşlerimizi ‘abuk sabuk’ olarak değerlendirmiştir.
İP, milliyetçi-Ülkücü Hareketten ve onun yegâne siyasi temsilcisi konumundaki MHP’den ehliyetsizlik, liyakatsizlik ve tefrikacılıkları sebebiyle kopan bir güruhun Pensilvanya suyuyla beslenmesi sonucunda üretilmiş hormonlu meyvesidir.
Fetö’nün İP Müdiresine sahip çıkması bunun en açık delilidir. 15 Temmuz darbe teşebbüsünde istediğini alamayan Fetö şimdi İP’te vücut bulmuş, bu oluşumda tebarüz etmiştir. Bu nedenle 15 Temmuz darbe teşebbüsünün siyasetteki ayağı İP Müdiresi ve avaneleridir.”