Bahçeli Erdoğan’ı tehdit mi ediyor?

Bahçeli Erdoğan’ı tehdit mi ediyor?
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay partisinin grup toplantısında, suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker’in iddialarıyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli...

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay partisinin grup toplantısında, suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker’in iddialarıyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için “Sayın Erdoğan’ı Süleyman Soylu üzerinden tehdit mi ediyor? Bence öyle” değerlendirmesinde bulundu. Engin Altay’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
“Erdoğan, İçişleri Bakanı ile mesafeyi açık tutuyor. Bahçeli, ‘bu mesafe kapanacak’ diyor. Süleyman Soylu, ‘bir siyasetçi mafyadan 10 bin dolar alıyor’ dedi mi? Dedi. Sıfatı nedir? İçişleri Bakanı, AK Parti üyesi ve eski yöneticisi. Peki Sayın Bahçeli, bu 10 bin dolar alan siyasetçiyi sen merak etmiyor musun? Sayın Erdoğan’ı Süleyman Soylu üzerinden tehdit mi ediyor? Bence öyle. Tehdit demeyelim de bir ültimatom vermiştir. Bakalım göreceğiz. Bu basınç ve tehdide Erdoğan boyun eğecek mi eğmeyecek mi, teslim olacak mı olmayacak mı, göreceğiz. Süleyman Soylu, en büyük ortak bölendir ya da en küçük ortak katlayandır. Süleyman Soylu, Cumhur İttifakı tahterevallisi olarak duruyor. Kim düşecek göreceğiz.”