Bahçeli gençlere bu kez daha farklı

Bahçeli gençlere bu kez daha farklı
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Özellikle 4 Ocak 2021’den itibaren Boğaziçi Üniversitesi’nde yeşeren muzır olaylar Türk gençliği üzerinde oynanan oyunları yeniden deşifre etmiştir....

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Özellikle 4 Ocak 2021’den itibaren Boğaziçi Üniversitesi’nde yeşeren muzır olaylar Türk gençliği üzerinde oynanan oyunları yeniden deşifre etmiştir. Diyeceğiniz ne varsa söyleyin çözelim ama üniversite kapılarında terör örgütlerinin dolduruşuna gelmeyin, buna müsaade etmeyin. Sizin yeriniz kapı değil içeridir, anfilerdir” dedi.
Bahçeli, Boğaziçililere seslenerek, “Hiç ayırt etmeksizin hepinize elimi uzatıyorum. Sevgili gençler hiçbirinizi kaybedemeyiz, tesadüflere teslim edemeyiz. Öfkeniz, kızgınlığınız olabilir. Fakat sizler milletimiz için paha biçilmez öneme sahipsiniz” sözlerini sarf etti.
Bahçeli, daha önceki konuşmalarında “Öğrenci ile teröristi tefrik edecek hem tecrübeye hem de ferasete sahibiz. Ne zamandır teröristler öğrenci olmuştur?” demişti.