Bahçeli geri döndü

Bahçeli  geri  döndü
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya düzenlemesi sebebiyle ara verdiği paylaşımlarına, düzenlemenin yasalaşmasının ardından yeniden başladı.Bahçeli attığı tweette Süper Lig’e yükselen Karagümrük’ü tebrik...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya düzenlemesi sebebiyle ara verdiği paylaşımlarına, düzenlemenin yasalaşmasının ardından yeniden başladı.
Bahçeli attığı tweette Süper Lig’e yükselen Karagümrük’ü tebrik ederek, “Zafer ayında zaferle Süper Lige yükselen Fatih Karagümrük Spor’a başarılar diliyorum. Başta kulüp başkanı Süleyman Hurma olmak üzere, teknik heyeti, futbolcuları ve yiğit Karagümrük taraftarlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Son olarak 1 Temmuz’da Twitter hesabından, sosyal medya düzenlemesi için bir paylaşım yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli, “İnsan şerefine, insan namusuna, insan haysiyetine envai çeşit saldırganlığı provoke eden sosyal medyanın bu haliyle varlığı akla, ahlaka ve insani değerlere tamamen aykırıdır. Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kast etmektedir” dedi ve yasal düzenleme yapılıncaya kadar sosyal medya hesaplarını askıya aldığını duyurdu.