Bahçeli, Kaftancıoğlu’nu hedef aldı

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 18, 2022 / 10:35

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Yargıtay’ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na ilişkin verdiği karar üzerinden Millet İttifakı’nı hedef alarak, “Zillet İttifakı yıkmaktan, bozmaktan, yozlaştırmaktan başka bugüne ne yapmış, ne önermiş, ne söylemiştir?” ifadelerinde bulundu.

Bahçeli’nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:
“Türkiye hak ettiği seviyelere aşama aşama ulaşmaktadır. Zorlu şartlara rağmen ülkemiz dev bir şantiye görüntüsündedir. Ekonomik büyüme yolunda atılan sağlam adımlar umutlarımızı kamçılamaktadır.”

KAFTANCIOĞLU AÇIKLAMASI
“Bizim doğrudan muhatabımız kriminal vaka haline gelmiş il başkanı değildir. Türk yargısı hükmünü vermiş, bu konu kapanmıştır. CHP’nin İstanbul İl Başkanı özellikle kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret etmiş, Türkiye Cumhuriyeti’ne seri katil demiş, Cumhurbaşkanına hakaret ederek suç işlemiştir. Zanlının 3 ayrı suçtan aldığı hapis cezaları, Yargıtay 3. Ceza Dairesi tarafından onanmıştır. CHP Genel Başkanı, bize açık açık söylemelidir. Türk Devleti’ne seri katil iftirasının yanında mıdır, karşısında mıdır? Sayın Kılıçdaroğlu, susma, saklanma, devlete seri katil demek namertliktir diyecek dirayeti göster. Yaparsan eyvallah, yapmazsan bu ihanete, bu suça sen de ortak sayılırsın. Şerefsiz bühtanın sen de faili olmaktan kurtulamazsın.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top