Bahçeli: Kılıçdaroğlu yürüyüşe katılacak mı?

Bahçeli: Kılıçdaroğlu yürüyüşe katılacak mı?
MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’nin 'Demokrasi Yürüyüşü'nü hedef alarak, “Yeni bir 6-7 Ekim hıyanetinin düşünü kuranlar, sokakların izbeliklerinden yeni bir Gezi karanlığı çıkarmayı düşünenler bilsinler ki acıklı durumlara...

MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’nin 'Demokrasi Yürüyüşü'nü hedef alarak, “Yeni bir 6-7 Ekim hıyanetinin düşünü kuranlar, sokakların izbeliklerinden yeni bir Gezi karanlığı çıkarmayı düşünenler bilsinler ki acıklı durumlara düşeceklerdir” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu işaret eden Bahçeli, “Bizim merakımız, CHP Genel Başkanı’nın bulduğu ilk fırsatta terör yürüyüşüne katılıp katılmayacağı meselesidir” dedi.
Yazılı açıklama yapan Bahçeli, "Teröre yardım ve yataklık yapan, teröristlere güzellemelerle birlikle övgüler yağdıran iki HDP’li militanın milletvekilliğinin düşürülmesinden sonra yeni bir dayatma ve provokasyon iklimi vasat bulmuştur" diyerek şöyle devam etti:
"Protesto yürüyüşü başlatan HDP’lilerin ve lekeli destekçilerinin ateşle oynadıkları, yangına körükle gittikleri çok açıktır. Bu terörist komplosunu “Darbeye karşı demokrasi yürüyüşü” adıyla maskeleme çabası ise boşuna bir gayret, bir başka ifadeyle hukuk ve ahlak dışı bir tezgâhtır. Yasa dışı yürüyüş ve gösterilerin sonu ve sonucu hiç kuşkusuz Türk adaletinin şaşmayan ve şaibe kaldırmayan hükmüyle muhataplıktır. Demokrasi teröristlerin istismar ve ihanet paravanı olamayacaktır"