BAHÇELİ: KILIÇDAROĞLU’NUN TAKDİRİNDE BİR KONU DEĞİL

BAHÇELİ:  KILIÇDAROĞLU’NUN TAKDİRİNDE  BİR KONU  DEĞİL
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 23 Nisan mesajında şöyle dedi: “TBMM hem bir asır önce hem de 15 Temmuz’da işgalcilere direnen, istila emelleri karşısında devleşen gazi bir Meclistir. Elbette Türkiye Büyük Millet Meclisi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 23 Nisan mesajında şöyle dedi: “TBMM hem bir asır önce hem de 15 Temmuz’da işgalcilere direnen, istila emelleri karşısında devleşen gazi bir Meclistir. Elbette Türkiye Büyük Millet Meclisi Türkiye’dir, Türk milletinin ta kendisidir. TBMM’nin saygınlığına gölge düşürmek için kuyruğa girenlerin, demokrasiden bahsetmesi, fitneye beden olmaları, bölücü mihraklarla emel birlikteliğine heves etmeleri hazin verici bir çarpıklıktır.”
Bahçeli Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi: “23 Nisan günü Meclise geleceğini söyleyen, sonra da liderlerin Mecliste olması için çağrıda bulunan CHP Genel Başkanının kendi işine bakması, boyunu ve haddini aşan yorum ve açıklamalardan uzak durması tavsiyemdir. Sözde tutuklu ve mahkum gazetecileri bile aldatan, infaz düzenlemesiyle ilgili kanuna 18 milletvekiliyle red oyu kullanan Kılıçdaroğlu’nun her çağrısı çürük, her teklifi beyhudedir. Bizim 23 Nisan’da TBMM’nin özel oturumuna katılıp katılmamamız Kıçıldaroğlu’nun bileceği ve takdir edeceği bir konu değildir. Ondan duyacak ve öğrenecek hiçbir şey de olamayacaktır.”