Bahçeli ses istemiyor

Bahçeli ses istemiyor
Tribünlerden yükselen “Hükümet istifa” sloganına sert tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ikinci Kahramanmaraş depreminin merkez üssü Elbistan’da da depremzedeleri azarladı.Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile...

Tribünlerden yükselen “Hükümet istifa” sloganına sert tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ikinci Kahramanmaraş depreminin merkez üssü Elbistan’da da depremzedeleri azarladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile bölgeyi ziyaret eden Bahçeli, Elbistan’da AFAD’ın kurduğu konteyner kentte depremzedelerle görüştü. Twitter’da yayılan videoya göre Bahçeli, “Elbistan il olsun” sloganı atılınca sinirlendi. MHP lideri, “Acımızın olduğu böyle bir günde, böyle sloganlarla sayın cumhurbaşkanımızın ve diğer yetkililerin ziyaretini sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak. Dağılın gitsin, indirin şunları (kameraları). Hadi bakalım” diye bağırarak korumalar eşliğinde bölgeyi terk etti.



“CUMHURBAŞKANI’NA YAPTIK YAPACAĞIMIZI”
Bahçeli’nin azarlaması sonrası bir vatandaş, “Sayın Devlet Bey, biz 2009’da Cumhurbaşkanımıza yaptık yapacağımızı. Memleket bitti, halk göçüyor, göçüyor. Biz onun için çabalıyoruz, yoksa memleketimizi seviyoruz,” diyerek tepki gösterdi.

Bahçeli’nin ayrılmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bölgede bulunan AKP’li Mahir Ünal, depremzedeleri sakinleştirmeye çalıştı. Ünal, “Yapmayın. Ya bakın ben sizin milletvekilinizim. Lütfen, Elbistan’a bunu yapmayın,” diye seslendi, ancak depremzedeler, “Elbistan il olsun” sloganı atmayı sürdürdü