Bahçeli, TTB yönetimine ‘kapıyı gösterdi’

Son Güncellenme Tarihi: Mart 16, 2022 / 09:22

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipleri Birliği’ni (TTB) eleştirirken yurt dışına giden doktorları da hedef aldı.

Meclis’teki grup toplantısında konuşan Bahçeli, ‘TTB’nin kara propagandanın nifak yuvası olarak her yalana ve iftiraya sarıldığının aleni şekilde ortada olduğunu’ savundu.

TTB’ye, “Bunlar Hipokrat yeminlerini çiğneyen yüz karalarıdır” diyen MHP lideri, ‘kalpleri vatan ve millet sevgisiyle çarpan hekimler’in hiçbir yere gitmesinin ya da gitmeye çalışmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Bahçeli şöyle devam etti: “TTB’ye bakarsak Türkiye sağlık sisteminde çoktan iflas bayrağını çekmiştir. Bu ülkeden gitmesi gereken birileri varsa TTB’nin yönetimine çöreklenmişlerdir. Gidişleri olsun da, dönüşleri olmasın. Bunların dışında yine gidenler olursa keyifleri bilir.”

KILIÇDAROĞLU’NA ‘EMOJİ’ YANITI
CHP liderini Diyarbakır ziyareti üzerinden hedef alan Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun 9 Mart günü Diyarbakır’a gitmesi, es geçilecek görmezden gelinecek bir alçalma hali değildir. Kılıçdaroğlu’na geçtiğimiz hafta üç soru sordum. 4 parçalı Kürdistan’dan yana mısın? Değil misin? Demirtaş’ın ailesiyle görüştükten sonra İmralı’dakinin ailesiyle de görüşecek misin? Bizim bir Twitter mesajımızı alıntılayarak emoji ile cevap vermiş. Emoji ne demekse” ifadelerini kullandı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top