BAHÇELİ’DEN ÇAĞRI: 6’LI MASAYI DAĞIT

BAHÇELİ’DEN ÇAĞRI: 6’LI MASAYI DAĞIT
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aldığı ceza sonrası Altılı Masa liderlerinin Saraçhane’de toplanmasına tepki gösterdi ve “Bu kumpas tutmaz” dedi. Bahçeli,...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aldığı ceza sonrası Altılı Masa liderlerinin Saraçhane’de toplanmasına tepki gösterdi ve “Bu kumpas tutmaz” dedi. Bahçeli, mitingte özetle şunları söyledi:

HEM ŞEREFSİZ HEM GÜNAHKAR
“İnsan onuru her şeyin önünde ve üstündedir. Kadın ve çocuklarımıza zulüm yapanlar, taciz ve tecavüz edenler hem şerefsiz hem de günahkardır. Bu günlerde sıcak gündemin en üst başlığı 6 yaşındayken tecavüze uğrayan bir mazlumun dramıdır. Gerçi aklımızın almadığı bu iğrençliğe akıl yürütmekte beyhudedir. CHP’nin bu istismarı siyaset malzemesi haline getirmesi meselenin bir diğer ayıplığı ve ahlaksız yönüdür. Konu yargıdadır. Faalleri gözaltına alınmıştır. Hiç kimsenin böylesi bir insanlık dışı muameleye onay vermesi düşünülemeyecektir. Suçlular en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

OPERASYON ÇEKİYORLAR
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bir suç işlemişse, bunun sonuçlarına elbette katlanmalıdır. Henüz mahkeme kararı açıklanmadan halkı Saraçhane'ye davet eden belediye başkanı, sonuç açıklanmadan apar topar yola koyulan İYİ Parti Başkanı, 6'lı masaya Saraçhane dayatması yapmak ve Kılıçdaroğlu'na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir. Birbirlerine kazık atanların, yargı kararını kucaklaşarak ve sevinç çığlıkları içinde karşılayanların, 'yeni başlıyoruz' diyenlerin, gizli kapaklı işler çevirdiğini görmemek için sadece kör değil, akli ve zihni melekeleri de kaybetmek lazımdır.

Kılıçdaroğlu'nu tuzağa düşürmek amacıyla manevra yapanlara en iyi cevabı, CHP'ye oy veren kardeşlerim verecektir. Saraçhane kumpası tutmaz. Sahte mağdurlara, ucuz kahramanlıklara, kağıttan kaplanlara, mahkeme salonlarından siyaset çıkarmaya niyetlenen bukalemun siyasetçilere, Türk milleti hiçbir şekilde değer vermez, saygı duymaz.

KILIÇDAROĞLU’NA ÇAĞRI
Kılıçdaroğlu telaş ve korkuya kapılarak milli iradeyi yeniden inşa edeceklerini söylemiş. Kılıçdaroğlu bunu nasıl yapacaksın? Milli iradeyi yeniden inşa etmenin ne manaya geldiğinden haberdar mısın? Adaysan çık söyle. Mert ol, cesur ol, korkma, kaçma, kendine güveniyorsan yapacağın öncelikli iş altılı masayı dağıtmak, bağımsızlığını tescillemek sonra da cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamaktır.”