Bahçeli’den Cumhur ittifakına bağlılık ve erken seçim mesajı

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 20, 2020 / 07:13

Milliyetçi Hareket Partisi uzun bir aradan sonra Merkez Yönetim Kurulunu topladı. Toplantı sonrası yazılı bir açıklama yapan Devlet Bahçeli Cumhur İttifakı’na bağlılığını güçlü bir şekilde dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini iyice yerleştirmeyi de bir hedef olarak ortaya koydu. Bahçeli “Her dava arkadaşımız yüksek bir sorumluluk ahlakıyla, nefsine ve egolarına yenilmeden, meselelere hesabi yaklaşmadan, empati ve erdem marifetiyle mücadelesini sürdürecektir. Hedef Cumhuriyet’in yüzüncü yıldönümüne Cumhur İttifakı’nın birleştirici ve kaynaştırıcı ilkeleriyle ulaşmak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin iyice yerleşmesine destek vermektir” dedi.


Satır arasında medyadan ve sosyal medyadan duyduğu rahatsızlığı da ortaya koyan MHP lideri seçimlerin zamanında yapılacağını da vurguladı. Devlet Bahçeli açıklamasında “Milliyetçi Hareket Partisi algı operasyonlarına, batakhaneye dönen sosyal medya oyunlarına, ısmarlama ve ipotekli kamuoyu araştırma şirketlerine aldırış etmeden Cumhur İttifakı’nın itibar ve iradesiyle zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacak, şeytana da külahını ters giydirecektir. Partimiz üzerinde plan yapan, şehidin şühedanın hatıralarına leke süren, içimizde seri nifak üretimine meyleden her kim olursa olsun ayıklanıp aramızdan ve gönlümüzden uzaklaştırılacaktır. Gayemiz büyük Türkiye’ye bağımsızlık ve beka içinde ulaşmaktır” ifadelerini kullandı

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top