Bahçeli’den enflasyon açıklamaları: Allah nimetin kefilidir, bugün elimizde yoksa yarın olur

Bahçeli’den enflasyon açıklamaları: Allah nimetin kefilidir, bugün elimizde yoksa yarın olur
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Enflasyonun arttığı, hayat pahalılığı dolayısıyla şikayet ve sızlanmaların olduğunu” ifade etti ve “Allah’ın izniyle bunların hepsi geçici” dedi.Partisinin grup toplantısında...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Enflasyonun arttığı, hayat pahalılığı dolayısıyla şikayet ve sızlanmaların olduğunu” ifade etti ve “Allah’ın izniyle bunların hepsi geçici” dedi.

Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında anket şirketlerine yönelik tepkisini bir kez daha dile getiren Bahçeli, “Kokuşmuş araştırma şirketleri, siz anketleri yaparken CHP Genel Merkezi’nde mi dolaşıyorsunuz, Kandil’de mi geziyorsunuz? Güvenilirliği sıfırlanmış anketlerin, anketçilerin MHP’nin hakkını teslim etmeleri eşyanın tabiatına aykırıdır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Türkiye’deki yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı konusunun “geçeceği” görüşünü savunarak şunları söyledi: Ancak pirenin deve yapılmasına, bir kaşık suda fırtınalar koparılmasına asla duyarsız, asla ilgisiz kalmayız, kalamayız” diye devam eden Bahçeli, “Unutmayalım ki insan kemale erdikçe tavır ve davranışlarında sükûnete ulaşacak, bu da hüsnü tabiatını gösterecektir. Boşa sallayıp dolu tutmanın merak ve arayışında olanlar suizan içindedir ve zillet çarkına kapılmışlardır. Çıkan enflasyon elbirliğiyle indirilecektir, dün yaptık, gene yaparız. Hayat pahalılığının üstesinden milli birlik ve dayanışma ruhuyla geliriz” dedi.