BAHÇELİ’NİN GÜNDEMİ KILIÇDAROĞLU

BAHÇELİ’NİN GÜNDEMİ KILIÇDAROĞLU
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantıları kapsamında Konya’da düzenlenen mitingde konuştu.“Milletçe el birliği yaparak bu sıkıntılı günlerin üstesinden...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantıları kapsamında Konya’da düzenlenen mitingde konuştu.

“Milletçe el birliği yaparak bu sıkıntılı günlerin üstesinden geleceğiz” diyen Bahçeli konuşmasında ağırlıklı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

● Kılıçdaroğlu, ABD’ye gitti. New York’ta sokağa düştü, gizli ve gizemli toplantılar yaptı, Pennsylvania istikametini takip ederek 8 saatlik bir süre içinde ortadan kayboldu.

● Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyareti şaibelidir, A’dan Z’ye şüphelidir. Hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi. Cumhurbaşkanlığı adayı için kimlerle temas içinde olduğu az çok malumumuzdur.

● Bu Kılıçdaroğlu içimizdeki zalimlerin Truva atıdır. Bu Kılıçdaroğlu ve zilletin diğer partileri emperyalizmin maşasıdır. Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi gayri milli, gayri ahlaki, gayri meşru bir savrulmanın tam göbeğindedir.