Bahçeli’nin küçük ortaklıktan şikayeti yok

Bahçeli’nin küçük ortaklıktan şikayeti yok
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 104 emekli amiralin yayımladığı Montrö açıklamasına tepkisini sürdürdü. Bahçeli, “Demokrasi ve milli irade üzerinde oynanan oyunun ana gayesi iç huzur...

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 104 emekli amiralin yayımladığı Montrö açıklamasına tepkisini sürdürdü. Bahçeli, “Demokrasi ve milli irade üzerinde oynanan oyunun ana gayesi iç huzur ortamını baltalamaktır. 104 amiralin hazırlayıp, 4 Nisan gece yarısı servis ettiği darbe bildirisini haklı çıkarmaya, ifade ve düşünce özgürlüğü kisvesiyle maskelemeye çalışanlar milli iradeye içten içe tahammülsüz olan vesayetçi çevrelerdir…” dedi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener’in “küçük ortak” söylemine de yanıt veren Bahçeli, “CHP Genel Başkanı’nın ucuz üslubunun aynısı İP›in Başkanı’nda da mevcuttur. Bu zavallı bize devamlı ‘küçük ortak’ diyor. Sanırım tedavisi imkansız bir kompleksin içinde bocalıyor… Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Milletvekili sayımızın da 48 olduğunun bilincindeyiz. Küçük diye hafife aldığı partimizi FETÖ kumandasıyla ele geçirme oyunlarını da unutmuş değiliz. Biz küçük olmasına küçüğüz ancak Rabbim hiçbir partiyi, zilletin küsuratı yapmasın.” dedi.