Bahçeli’ye göre her şey kurgu

Bahçeli’ye göre her şey kurgu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, muhalefetin esnaf ziyaretlerinin “kurmaca” olduğunu iddia ederek, “Ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir Türkiye...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, muhalefetin esnaf ziyaretlerinin “kurmaca” olduğunu iddia ederek, “Ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir Türkiye tablosu yoktur” dedi.

“Sahte mağdur tiyatroları, kurmaca diyaloglar kimseyi inandıramaz” diyen Bahçeli, “Aziz milletimiz siyasi sahtekarlara, siyaset kalpazanlarına dün olduğu gibi bugün de yarın da prim vermeyecek şans tanımayacaktır” ifadelerini kullandı.

“Henüz ortak bir aday üzerinde anlaşamayan siyasi partilere Türkiye’nin emanet edilmesi istikbalimizin hiçe sayılmasıdır.” diyen Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun “Kasım’da seçim olabilir” yorumlarıyla ilgili, “ya kendini kandırıyor, ya da hayal aleminde paraşütsüz uçuş dersler alıyor. Cumhurbaşkanlığı adaylığına çok istekli olan Kılıçdaroğlu’na partisinde ve ittifak ortaklarından yükselen itirazlar histeri nöbetleri yaşamasına da yol açmıştır” dedi.

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:
“Türkiye’nin üzerinde hesabı olan kim varsa; Rum’u, Ermeni’si, eşkıyası, teröristi, Haçlısı, Müslüman katili, Türk düşmanı hepsi zillet ittifakının arkasında sıraya girmiştir.”

Netflix’i de eleştiren Bahçeli, “Netflix’te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır” dedi ve ekledi:

“Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran dizilerin neresini takdir edeceğiz?”