Bahçeli'ye montajlı Atatürk fotoğrafı: Aslında Hitler'in kurdu

Bahçeli'ye montajlı Atatürk fotoğrafı: Aslında Hitler'in kurdu
Geçirdiği kalp krizi sonucu kasım ayında hayatını kaybeden Murat Öner’den boşalan MHP Manisa İl Başkanlığı'na Cüneyt Tosuner atandı.Tosuner, atama sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Nazi Almanyası'nın lideri Hitler...

Geçirdiği kalp krizi sonucu kasım ayında hayatını kaybeden Murat Öner’den boşalan MHP Manisa İl Başkanlığı'na Cüneyt Tosuner atandı.

Tosuner, atama sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Nazi Almanyası'nın lideri Hitler Adolf Hitler'in montajlı Atatürk posterini hediye etti.

MHP’nin yeni il başkanı olan Tosuner yazılı bir açıklama yaparak, "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın’ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Kutsal davamızın şanlı bayrağını taşıma onurunu bize layık gören Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar, samimiyetle partimize hizmet etmiş tüm gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin emaneti, kutlu dergâh Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında bulunmak, tanımı ne olursa olsun görev almak, bizler için onurdur gururdur. Bugün, Bismillah deyip, teslim aldığımız bayrağı, yere düşürmeden, kirletmenden ve lekeletmeden götürebildiğimiz yere kadar Allah’ın izniyle götüreceğiz" dedi.

Ancak bu fotoğrafın Hitler fotoğrafının üzerine montaj olması gündem oldu.