Bakan Karaismailoğlu’ndan adaylık sorusuna yanıt

Son Güncellenme Tarihi: Nisan 6, 2023 / 21:15

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Kalraismailoğlu, katıldığı televizyon programında “Milletvekili aday olacak mısınız?” sorusunu yanıtladı.

Bakan Karaismailoğlu, “Bundan sonraki hayatımızda hangi görev verilirse çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Pazar günü saat 17.00’yi işaret etti.

Karaismailoğlu’nun açıklaması şöyle:

Çalışma hayatıma 1995 yılında İstanbul’da başladım. İstanbul bize çok şey kattı, daha sonra biz İstanbul’a çok şey kattık. Allah nasip etti, Sayın Cumhurbaşkanımızın taktirleriyle ulaştırma bakanı oldum. Yaklaşık 30 yıldır ulaştırma sektörüyle ilgili bütün birimlerde en alt kademesinden en üst kademesine kadar çalıştım. Tabii İstanbul’da çalışırken İstanbul sınırlarıyla proje üretiyorduk. Bunu artık Türkiye geneline yayma fırsatı doğdu. Kutsal bir görev yapıyoruz, bilincinde ve sorumluluğundayız. Bu makamda geçireceğimiz her dakika bizim için çok önemli. Bizim için görevlerin hiçbiri fark etmez. Vatanımıza milletimize hayırlı evlat olma görevimiz var. Görevlerin hepsi kutsaldır. Pazar günü saat 17.00’de hep birlikte şahit olacağız.

ADAY OLACAĞIM GİBİ GÖRÜNÜYOR

“Biraz top çeviriyorum gibi oldu ama sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıldır yapılanlar ortada. Ben Ulaştırma Bakanı görevinde 3 yılı geçtim. Benden önceki muhteşem işlerin üzerine ne koyabiliriz çabasında oldum. Önemli görevlerdeyiz. Bundan sonraki hayatımızda hangi görev verilirse çalışmaya devam edeceğiz.”

KABİNE SORUSUNA “TOP ÇEVİREYİM” YANITI

Karaismailoğlu, sunucunun “aday olacak mısınız” sorusuna, “Öyle görünüyor” diyerek cevap verdi. Kabinede devam edip etmeyeceği konusunda ise “Ben biraz daha top çevireyim” diyerek net konuşmaktan kaçındı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top