Bakan Nebati'nin seçim bürosundan patates çuvalları çıktı: "Stokçuluğa da başlamış"

Bakan Nebati'nin seçim bürosundan patates çuvalları çıktı: "Stokçuluğa da başlamış"
AKP Mersin Milletvekili ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin görsellerinin bulunduğu büroda stoklanan patates çuvallarının fotoğraf ve kısa görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.Sözcü'den Ali Ekber Şen'in haberine...

AKP Mersin Milletvekili ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin görsellerinin bulunduğu büroda stoklanan patates çuvallarının fotoğraf ve kısa görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Sözcü'den Ali Ekber Şen'in haberine göre yüksek döviz kuru ve yüksek enflasyon nedeniyle fırlayan gıda fiyatları, AKP’li isimler tarafından pek çok kez “stokçulukla” bağdaştırılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarda sık sık stokçulara savaş açacaklarını söylemişti. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna günler kala Mersin’de AKP’li Nureddin Nebati’nin fotoğraflarının olduğu büro önünde çekilen bir fotoğraf karesi ve kısa bir video sosyal medyanın gündemine oturdu. Fotoğraf ve kısa görüntüde büronun içerisinde stoklanan patates çuvalları olduğu görülüyor.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da görüntüleri paylaşarak sosyal medya hesabından "Stokçuluğa da başlamış" dedi.