Bakanlara depremzedelerden ‘Yüzünüz varsa gelmeyin’ tepkisi

Bakanlara depremzedelerden ‘Yüzünüz varsa gelmeyin’ tepkisi
Elazığ’da 2020 yılında meydana gelen 6.8’lik depremin ardından yapılan TOKİ konutlarını incelemek için kente gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Murat Kurum’a eşlik...

Elazığ’da 2020 yılında meydana gelen 6.8’lik depremin ardından yapılan TOKİ konutlarını incelemek için kente gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Murat Kurum’a eşlik eden AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, depremzedelerin tepkisiyle karşılaştı.

Bir yurttaş, Bulut’a ‘Yüzünüz varsa, nefsiniz varsa gelmeyin’ diyerek tepki gösterdi.

Bulut’un çok ayıp diyerek cevap vermesine bir başka yurttaş ise ‘İşinize gelmeyince ayıp oluyor’ diyerek karşılık verdi.

‘GAZETECİYİM’ DEMESİNE RAĞMEN GÖRÜNTÜ ALMASI ENGELLENDİ
Bakanların, Mustafapaşa Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarını incelemesini takip eden Gazete Duvar Muhabiri Ardıl Batmaz, depremzede yurttaşların AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na tepki gösterdiği anları görüntülemesi üzerine darbedildi.

Çekim yaptığı sırada Batmaz’dan kamerasını indirmesini isteyen Şerifoğulları, Batmaz’ın ‘gazeteciyim’ demesi üzerine ‘Bana ne kardeşim gazeteciysen’ diyerek cevap verdi. AKP’li başkan Şahin Şerifoğulları’nın tepkisi üzerine Gazete Duvar muhabiri Ardıl Batmaz’a belediye başkanın koruması olduğu iddia edilen kişiler tarafından müdahale edilerek görüntü alması engellenmeye çalışıldı.