BANA İMRENİYOR

BANA İMRENİYOR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Sahil Spor Tesisi’nde yenileme çalışmalarının açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Meclis Grup toplantısındaki...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Sahil Spor Tesisi’nde yenileme çalışmalarının açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Meclis Grup toplantısındaki konuşmasına değinen İmamoğlu, “Aklından çıkmıyor. Biraz da sanki imreniyor gibi. Yani imrenerek izlediğinin de farkındayım. Vardır ya; çok imrenirsen tırnaklarını yer gibi izlersin, sanki beni öyle izliyor Ankara’dan” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün grup konuşmasında, “Gözbebeğimiz Marmara’yı ve İstanbul’u, Silahtarağa’daki arıtma tesisinin yapımını törenle durduran, en temiz ulaşım aracı olan metroların inşaatını, daha yeni Sancaktepe, toprakla kapatan, Küçükçekmece’nin derelerini bakterilere teslim eden, Beykoz’daki, Şile’deki dereleri arıtma tesislerini işletemeyerek kire-pise bulayan bir zihniyetin keyfine biz bu ülkeyi terk edemeyiz” demişti.
“İMRENEREK İZLEMEYE DEVAM ETSİN”
İmamoğlu bu ifadelere yönelik, “Bazen bedava süt dağıtıyoruz; onu anlatıyor. Metroları yapıyoruz, dayanamıyor anlatıyor. Gerçekten ilgisine teşekkür ediyorum. İmrenerek izlemeye devam etsin.”