BARCELONA’DA BİR İNCİ

BARCELONA’DA BİR İNCİ
Barcelona Kadın Basketbol Takımı’na transfer olan 21 yaşındaki 2.05’lik pivot İnci Güçlü, transferi sonrası açıklamalarda bulundu.Güçlü, “Öncelikle heyecanlıyım, sonuçta yeni bir ülke, çok güzel bir şehir ve Avrupa’da...

Barcelona Kadın Basketbol Takımı’na transfer olan 21 yaşındaki 2.05’lik pivot İnci Güçlü, transferi sonrası açıklamalarda bulundu.
Güçlü, “Öncelikle heyecanlıyım, sonuçta yeni bir ülke, çok güzel bir şehir ve Avrupa’da çok büyük bir takıma gidiyorum” dedi.
Uzun yıllar Galatasaray’da forma giydiğini söyleyen genç basketbolcu, “Basketbola başlamam tabii ki de boyumun fark edilmesiyle oldu. Ailemle Adana’da yaşarken BOTAŞ’ta oynuyordum. Küçükler Türkiye Şampiyonası’ndan sonra takımlar transferim için ailemle irtibata geçtiler ve ardından Galatasaray'a transfer oldum. 5 sezon Galatasaray alt yapısında ve sonrasında da A takımın seviyesinde forma giydim, şampiyonluklar yaşadım ve ödüller aldım” diye konuştu.
Barcelona’ya transferi sonrası heyecanını dile getiren Güçlü, “Öncelikle heyecanlıyım, sonuçta yeni bir ülke, çok güzel bir şehir ve Avrupa’da çok büyük bir takıma gidiyorum. Barcelona’da kendimi her anlamda geliştirebileceğim bir takım ve iyi bir tecrübe yaşayacağıma inanıyorum. Menajerimle kariyer planlamamda yurt dışı hep önceliğimizdi ve bu gerçekleştiği için ayrıca mutluluk duyuyorum. Etrafımdan beklemediğim kadar çok tebrik mesajı ve telefonu alıyorum. Bu da beni motive ediyor” şeklinde konuştu.