Barış Atay, Kızılay’ın çadır satmasına “üzülen” Erdoğan’a kendi sözleriyle yanıt verdi

Barış Atay, Kızılay’ın çadır satmasına “üzülen” Erdoğan’a kendi sözleriyle yanıt verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de yapılan gençlerle buluşma toplantısında Kızılay’ın çadır satışına üzüldüğünü söyledi. TİP Milletvekili Barış Atay, Erdoğan’a Kızılay’ı protesto ettiği için gözaltına...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de yapılan gençlerle buluşma toplantısında Kızılay’ın çadır satışına üzüldüğünü söyledi. TİP Milletvekili Barış Atay, Erdoğan’a Kızılay’ı protesto ettiği için gözaltına alınanları hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birçok kanalın ortak gerçekleştirdiği programda gençlerin sorularını yanıtladı.

Programda, Erdoğan’a Kızılay’ın depremin hemen ardından yaptığı çadır satışı ve Kerem Kınık’ın durumunun ne olacağı da soruldu. Erdoğan, Kınık’a diğer AKP’liler gibi istifa etmesi gerektiğini söylemezken “"Bu konu beni ciddi manada üzmüştür. Kızılay böyle bir çadır satma fiiline, işine giremez. Süratle bu yanlışı düzeltmesi gerekir” yanıtı verdi.

TİP Milletvekili Barış Atay ise sosyal medya hesabından Kızılay’ı protesto edenlerin gözaltına alındığını hatırlatarak “Sen, Kızılay’ı bu sebeplerle eleştirdiğimizde depremzedeler dahil eleştiren herkese

‘ahlaksız, namussuz, adi’ demiş, Kızılay’ı protesto eden gençlerden 170ini tekme tokat gözaltına aldırmış kişisin! Geçeceksin bu ayakları” eleştiri yaptı.