Barış Manço’nun evi ziyaretçilerini bekliyor

Barış Manço’nun evi ziyaretçilerini bekliyor
“Barış Manço Moda 81300” evi bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden ziyaretçilerine yeniden kapılarını açtı.Barış Manço’ denilince akla gelebilecek birçok detayın bir araya getirilerek hazırlandığı...

“Barış Manço Moda 81300” evi bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden ziyaretçilerine yeniden kapılarını açtı.

Barış Manço’ denilince akla gelebilecek birçok detayın bir araya getirilerek hazırlandığı evin bakım çalışmaları üç ayda tamamlandı. ‘Barış Manço Evi’nin yeniden kapılarını açması nedeniyle 19 Aralık’ta tören düzenlendi. Törene Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Ergin Kaya, Barış Manço’nun eşi Lale Manço, oğlu Doğukan Manço, Sunay Akın’ın eşi Belgin Akın, Anadolu rock grubu ‘Kurtalan Ekspres’in üyesi müzisyen Ahmet Güvenç, ‘Moğollar’ grubunun üyesi Cahit Berkay ve Cem Karaca’nın oğlu müzisyen Emrah Karaca katıldı.



Lale Manço, buranın artık halkın evi olduğunu söyledi. Manço, sözlerini, “Zamanında kimsenin yanaşmadığı süreçte Kadıköy Belediyesi elini taşın altına koydu ve bu hale geldi. Bu da Barış Manço’nun burada sonsuza kadar yaşacağı anlamına geliyor. Burası artık halka ait bir yer oldu. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde sürdürdü.