Başakşehir 4 golle döndü

Başakşehir 4 golle döndü
Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu ilk maçında İskoçya’nın Hearts takımını deplasmanda 4-0 mağlup etti ve grup aşamasına harika bir giriş yaptı.Turuncu-lacivertlileri galibiyete taşıyan goller Hasan Ali Kaldırım,...

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu ilk maçında İskoçya’nın Hearts takımını deplasmanda 4-0 mağlup etti ve grup aşamasına harika bir giriş yaptı.

Turuncu-lacivertlileri galibiyete taşıyan goller Hasan Ali Kaldırım, Youssouf Ndayishimiye, Kingsley k.k ve Berkay Özcan’dan geldi.

Mücadelede gol perdesi 26’da açıldı: Hasan Ali Kaldırım şık bir golle temsilcimizi öne geçirdi. Oyuna 46’da giren Youssouf Ndayishimiye, soldan kullanılan kornerde arka direkte yaptığı vuruşla 67’de rakip fileleri havalandırdı ve skoru 2-0’a getirdi.

75’te Stefano Okaka’nın da içinde bulunduğu pozisyonda Kingsley kendi ağlarını havalandırdı; fark 3’e çıktı. Oyuna 73’te giren Berkay Özcan 82’de çalımlar sonrasında rakip fileleri sarsınca mücadelenin sonucunu belirledi: 4-0.

Grubun diğer mücadelesinde Fiorentina evinde Rigas Skola ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Başakşehir ilk haftayı 3 puanla lider tamamladı. Başakşehir grubun ikinci haftasında Fiorentina’yı ağırlayacak. Hearts ise Rigas Skola’ya konuk olacak.