Başakşehir hata yapmadı

Başakşehir hata yapmadı
Süper Lig'de 28. haftanın açılış maçında zirve yarışındaki Başakşehir, deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı'nda oynanan mücadeleyi Başakşehir 2-1'lik skorla kazanarak önemli bir maçtan puanla...

Süper Lig'de 28. haftanın açılış maçında zirve yarışındaki Başakşehir, deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı'nda oynanan mücadeleyi Başakşehir 2-1'lik skorla kazanarak önemli bir maçtan puanla çıktı.
Ankaragücü 12. dakikada Gerson Rodrigues'in penaltıdan attığı golle öne geçerken, Başakşehir'e galibiyeti getiren goller 59. dakikada Aleksic ile 73. dakikada Edin Visca'dan geldi. Visca, bu sezon 10 gol ve 12 asistlik bir performansa ulaştı.
Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 59 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğe yerleşti. Pandemi arasının ardından üst üste 2. maçından da galibiyet çıkaramayan Ankaragücü ise 24 puanla kümede kalma savaşında yara aldı.
Süper Lig'in 29. haftasında Başakşehir evinde Galatasaray ile karşılacak, Ankaragücü ise deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak.