BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYON GİBİ!

BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYON GİBİ!
Süper Lig'de geride kalan 3 sezon zirve yarışının içinde yer alan Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez şampiyonluğa bu kadar yakın.Ligin 31. haftasında konuk ettiği Yukatel Denizlispor'u 2-0 yenen turuncu-lacivertli ekip, Trabzonspor'un...

Süper Lig'de geride kalan 3 sezon zirve yarışının içinde yer alan Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez şampiyonluğa bu kadar yakın.
Ligin 31. haftasında konuk ettiği Yukatel Denizlispor'u 2-0 yenen turuncu-lacivertli ekip, Trabzonspor'un sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalmasıyla en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 4'e yükseltti ve son 3 haftaya büyük bir avantajla girdi.
Geride kalan 3 sezon şampiyonluk mücadelesi veren ve 1 sezon Beşiktaş'a, son 2 sezonda da Galatasaray'a yarışı kaybeden turuncu-lacivertliler, Süper Lig'de ilk kez 31. haftayı lider kapatmayı başardı.
İstanbul ekibi, 24 ve 25. haftalar sonunda en yakın rakibinin 8 puan önünde zirvede yer aldığı geçen sezon 31. hafta sonunda Galatasaray'ın averajla gerisinde ikinci sırada yer almıştı.
Medipol Başakşehir, 2016-2017 sezonunda söz konusu haftada Beşiktaş'ın 2, 2017-2018'de ise Galatasaray'ın 1 puan gerisinde son 3 haftaya girmişti.