BAŞAKŞEHİR’DE BÜYÜK RANDEVU

BAŞAKŞEHİR’DE BÜYÜK RANDEVU
Galatasaray ile lider Medipol Başakşehir, Süper Lig’de bugün 24. kez karşı karşıya gelecek.Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak maç, saat 21.00’de başlayacak. Müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek.İyi başlayamadığı...

Galatasaray ile lider Medipol Başakşehir, Süper Lig’de bugün 24. kez karşı karşıya gelecek.


Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak maç, saat 21.00’de başlayacak. Müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek.
İyi başlayamadığı sezonun ikinci yarısında toparlanarak zirve yarışına ortak olan Galatasaray, 26. haftadan sonra yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle lige verilen araya liderin 3 puan gerisinde 3. sırada girdi. Sarı-kırmızılı ekip, aradan dönüşte çıktığı 2 maçta da istediği sonuçları alamadı.


Galatasaray, 29. hafta öncesinde Medipol Başakşehir’in 8, ikinci Trabzonspor’un 6, üçüncü Demir Grup Sivasspor’un ise 2 puan gerisinde 51 puanla 4. sırada yer buldu.
Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gösterdiği performansla şampiyonluğun en önemli adaylarından olan turuncu-lacivertliler ise haftaya zirvede girdi.

FATİH TERİM: 3 OKAN BURUK: 2,

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk bugüne kadar 6 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Terim 3, Buruk 2 kez kazandı.


Süper Lig’in 29. haftasındaki karşılaşmada Başakşehirli ve Galatasaraylı futbolcular sahada kıyasıya mücadele edecekken, saha kenarı ise teknik adamların rekabetine sahne olacak. Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, futbolculuk döneminde Galatasaray’da ve milli takımda Fatih Terim’in öğrencilerindendi. Buruk, bu karşılaşmayla birlikte bir kez daha hocasına rakip olacak.