BAŞKAN AKİF ÜSTÜNDAĞ: “VOLEYBOLDA ASKERLİK GÖREVİM DEVAM EDİYOR”

BAŞKAN AKİF ÜSTÜNDAĞ: “VOLEYBOLDA ASKERLİK GÖREVİM DEVAM EDİYOR”
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı için isminin gündeme gelmesine ilişkin, "Benim voleybolda askerlik görevim devam ediyor" dedi.Voleybolun dışındaki branşlarda...

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı için isminin gündeme gelmesine ilişkin, "Benim voleybolda askerlik görevim devam ediyor" dedi.

Voleybolun dışındaki branşlarda da düşünülmenin kendisi için gurur verici olduğunu dile getiren Akif Üstündağ, şunları söyledi:

“Başka branşlarda da düşünülmek benim için tarifi olmayan bir gururdur. Bu anlamda herkese teşekkür ediyorum. Fakat benim voleybolda askerlik görevim devam ediyor. Buradaki nöbetim devam ediyor. Ben voleybolda hizmet etmek istiyorum ama bir spor insanı olarak da her branşın başarılı olmasını isterim. İsmim nerede konuşulursa, hangi konuda taşın altına elimi koymam gerekirse de o taşın altına elimi koyarım. Destek anlamında söylüyorum. Bu adayım ya da aday olayım anlamında değil. Adaylık anlamında ben kesinlikle voleybolda kalmak istiyorum. Voleybolda askerliğimi tamamlamak istiyorum."