Başkanlar ‘Yokuz’ dediler

Başkanlar ‘Yokuz’ dediler
Meral Akşener’in açıklamalarının ardından ittifak ortağı siyasi partilerden İYİ Parti liderine tepki geldi.ÖZEL’DEN “ÜÇLÜ” PAYLAŞIMCHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Akşener’in açıklamalarının ardından dikkat...

Meral Akşener’in açıklamalarının ardından ittifak ortağı siyasi partilerden İYİ Parti liderine tepki geldi.


ÖZEL’DEN “ÜÇLÜ” PAYLAŞIM
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Akşener’in açıklamalarının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 31 Mart seçimlerinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ın birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Özel “Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Hep birlikte başaracağız. Hep birlikte kazanacağız” dedi.


KAYA: DAYATMA YOK
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Akşener’in açıklamalarına işaret ederek “Hiçbir şekilde bir dayatma söz konusu değil. İstişare şeklinde konuşuldu ve metne imza atılarak toplantıdan çıkıldı” dedi.


EKMEN: HAKİKATE SADAKATSİZLİK
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen de “Nezaket, letafet, saygı, özsaygı en önemlisi hakikate sadakat yoksa gerisini konuşmaya gerek var mı?” yorumunu yaptı.


ENGİNYURT: SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ
DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, “Biz sözümüzün sonuna kadar arkasındayız. Millet İttifakı dedik, demeye devam edeceğiz” paylaşımını yaptı.