Başörtülü muhabire "Kafan hava alsın" dedi gözaltına alındı

Başörtülü muhabire "Kafan hava alsın" dedi gözaltına alındı
Kanal 7 muhabiri Meryem Nas Mercan’ın röportaj yapmak istediği bir kadın vatandaş, "kafan hava alsın" deyince ortalık birbirine girdi. Kadın gözaltına alındı.Beşiktaş'taki bir manavda meyve fiyatlarıyla ilgili haber takibinde...

Kanal 7 muhabiri Meryem Nas Mercan’ın röportaj yapmak istediği bir kadın vatandaş, "kafan hava alsın" deyince ortalık birbirine girdi. Kadın gözaltına alındı.

Beşiktaş'taki bir manavda meyve fiyatlarıyla ilgili haber takibinde olan Kanal 7 muhabiri Meryem Nas Mercan, müşterilerle röportaj yapmak istedi. Bir kadına mikrofon uzatan Mercan, bu kişinin tepkisiyle karşılaştı. Mercan, çekim yaptığı esnada başörtüsü nedeniyle kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü kadından polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

Manavın kasasında geçen bu tartışma iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilirken, görüntüde Aylin A. isimli kadının, muhabire yönelik, "Sen bence kafan hava alsın ondan sonra konuş" dediği belirtildi. Mercan'a başörtüsü nedeniyle hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.