Basra harab olduktan sonra

Basra harab olduktan sonra
Manavgat’taki yangını başlattığı iddia edilen 2 kişiyi linçten jandarma kurtardı. Vatandaşlar, kendilerini sakinleştirmeye çalışan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na da tepki gösterdi.Instagram’da yayımlanan bir canlı...

Manavgat’taki yangını başlattığı iddia edilen 2 kişiyi linçten jandarma kurtardı. Vatandaşlar, kendilerini sakinleştirmeye çalışan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na da tepki gösterdi.
Instagram’da yayımlanan bir canlı yayın videosuna göre, bir vatandaş “Devletin bir tane uçağı yok mu buraya gönderebileceğiniz?” diye sordu. Çavuşoğlu “3 uçağımız vardı. 3’ü de buradaydı…” sözlerine “Türkiye Cumhuriyeti’nin 3 uçağı mı var? THK’nin hangarında uçaklar yatıyor… Memleket yandı” diyerek tepki gösterdi.
VATANDAŞIN TEPKİSİ OLDU SAKİNLEŞTİRDİK
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, önceki gün Manavgat’ta yaşanan gerilimle ilgili açıklamalar yaptı. Çavuşoğlu, “Evet bize de protestolar oldu ancak vatandaşlarımızı sakinleştirdik” dedi.

Çavuşoğlu ‘hesap’ açılacağını duyurdu: Milletimiz cömerttir

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’da devam orman yangınlarıyla ilgili konuşurken “Nakdi yardım” için Antalya Valiliği tarafından hesap açılacağını belirtip “Milletimiz cömerttir. Elinden gelen desteği her zaman yapar” dedi.
Antalya Manavgat’ta yangın bölgesine giden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya’da ortak basın toplantısı düzenledi.
Bekir Pakdemirli, “aktif olan tüm yangınlarda iyiye doğru bir gidiş olduğunu” belirtip, yangınların 57’sinin kontrol altına alındığını söyledi. Ortak basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise yurttaşlardan para yardımı istedi. Çavuşoğlu, “Nakdi yardım yapmak isteyenler valiliğimiz ile temasa geçebilirler. Milletimiz cömerttir.” ifadesini kullandı.