BATALLA: BURSASPOR’U ÇALIŞTIRMAK İSTERİM

BATALLA: BURSASPOR’U ÇALIŞTIRMAK İSTERİM
Bursaspor’un efsane oyuncusu Pablo Martin Batalla, “Bursaspor benim ikinci evim, çok güzel şeyler yaşadım. Bir gün Bursaspor’da çalışmak isterim” dedi.Bursaspor’un efsane oyuncusu ve takım kaptanlarından Pablo Martin Batalla,...

Bursaspor’un efsane oyuncusu Pablo Martin Batalla, “Bursaspor benim ikinci evim, çok güzel şeyler yaşadım. Bir gün Bursaspor’da çalışmak isterim” dedi.
Bursaspor’un efsane oyuncusu ve takım kaptanlarından Pablo Martin Batalla, kulübün sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayına konuk oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle herkesin, evlerinde kalarak tedbirler aldığına işaret eden Batalla, korku ve endişenin olduğunu ancak kendilerini de bu şekilde koruyabileceklerini kaydetti. Arjantin’e dönmesinin ardından, arkadaşlarıyla birlikte bir süre aynı takımda futbol oynamaya devam eden Batalla, “Bu arkadaşlarıma, onlarla bir gün birlikte maç yapmak için verdiğim bir sözdü. 2-3 maçlık bir süreç oldu ama bu süreçte, bu rüyayı gerçekleştirdiğim kendimi çok mutlu hissettim” dedi.