Bay bay Kemal’e yanıt: Bay bay hepiniz

Bay bay Kemal’e yanıt: Bay bay hepiniz
Siyaset sahnesinde dün AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun slogan atışması yer aldı. Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu’na “Bay...

Siyaset sahnesinde dün AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun slogan atışması yer aldı. Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu’na “Bay Kemal” hitabını kullanması üzerinden yüklenerek “Muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay Kemal bu ifadeyi o kadar sevdi, kendisine yeni sloganını vereyim; bay bay Kemal!” dedi. Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a yanıtı ise gecikmedi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden Erdoğan’a, “Organize İşler” filminin bir sahnesiyle yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Everly Brothers’ın, “Bye Bye Love” şarkısının yer aldığı videoyu, “Ey beşli çeteler, hani bir şarkı vardı…” notuyla yayımladı. Yılmaz Erdoğan’ın 2005’te çektiği dolandırıcılık hikayesinin anlatıldığı filmin sahnesinde, “Hani bir şarkı vardı.. Bay bay hepiniz. Beni takip edin hepiniz” deniliyor.