Bay Kemal düğmeye bastı: ‘Sana söz’

Son Güncellenme Tarihi: Mart 28, 2023 / 06:38

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından art arda paylaştığı iki video ile adaylık kampanyasını başlattı. Kılıçdaroğlu “Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek,” dedi.

Cumhurbaşkanlığı kampanyasının ilk filmi olan ve Levent Yüksel’in ‘Tuana’ şarkısının kullanıldığı video “#SanaSöz yine baharlar gelecek…” başlığı ile paylaşıldı. Videoda, Millet İttifakı’nın beş genel başkanının yanı sıra Kılıçdaroğlu’nun Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile el ele olduğu görüntülere yer verildi. Videoda Kılıçdaroğlu, şu ifadelerle seslendi:
“Sana söz, birbirini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan; uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan; ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye. Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen; en güzel şarkılarını bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocuklarının gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz.”

Kılıçdaroğlu, ilk videonun ardından “Bay Kemal sözünden dönmeyecek…” notuyla yeni bir kampanya filmi paylaştı. Kılıçdaroğlu ikinci videoda da şu ifadeleri kullandı: “Yıkıldın, usandın, bunaldın. Her defasında bu son olsun istiyorsun, al benden de o kadar. O zaman sana şunu söyleyebilirim sana söz bu ülkenin güzel insanları yeniden hayal kurabilsinler diye geliyoruz. Sadece bu boş çantayı doldurmak için değil evladının gözüne umutla bakabilmen için geliyoruz. Uzakta unutulmuş kardeşim gel yan yana gelelim. Gerçekten yaşamaya başla diye geliyoruz. Dünyanın bir ucundan ‘anne ben dönmem’ diyen evlat sana söz, içinde öyle bir umutla döneceksin ki geliyoruz. Ben Kemal sana söz veriyorum. Kaybettiğin her yıl, her an, her kuruş, her gülüş sana fazlasıyla dönsün istiyoruz.”
Millet İttifakı liderleri de Kılıçdaroğlu’nun kampanya filmini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top