Bazılarına hayat kolay

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 28, 2020 / 06:41

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin AKP dönemi bürokratları, Cumhurbaşkanlığı tarafından üst düzey görevlere atanıyor. İBB’nin AKP dönemindeki Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcısı Murat Baştor, 2 gün içinde 2 göreve atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 24 Haziran’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü’ne getirilen Baştor, bir gün sonra dün de Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii AŞ’nin Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, TÜRASAŞ Genel Müdürlüğü’ne ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Mustafa Metin Yazar, Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine İrfan İpşir, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Ömer Abdullah Karagözoğlu, Enver Mamur ve Murat Baştor atandı.
Baştar İBB Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçildikten sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü emrine atanmıştı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Baştor 24 Haziran’da da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü olarak görevlendirildi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top