BBP: “Yanlışları bize yüklemeyin, hükümet ortağı değiliz”

BBP: “Yanlışları bize yüklemeyin, hükümet ortağı değiliz”
Başiskele’de bulunan 12 ilçenin muhtarları ve STK temsilcileri ile bir araya gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, burada yaptığı konuşmada, iktidarın yanlışlarının ‘ittifak ortağı’ diye kendilerine de yüklendiğini...

Başiskele’de bulunan 12 ilçenin muhtarları ve STK temsilcileri ile bir araya gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, burada yaptığı konuşmada, iktidarın yanlışlarının ‘ittifak ortağı’ diye kendilerine de yüklendiğini ifade etti.

‘YANLIŞLARIN DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUZ’
Destici, “Bazen genel yakıştırmalar da yapılıyor. Bir ittifak içindeyseniz bütün günahı sevabı herkese yükleniyor. Öyle bir şey yok. Biz Cumhur İttifakı’nın üyesiyiz ama hükümetin üyesi değiliz” dedi. Hükümetin doğru işlerini desteklediklerini ama eksik işlerini düzeltmek için de mücadele ettiklerini belirten BBP lideri, bunun için hatırlatma yaptıklarını ve öneri verdiklerini ifade etti. Yanlış giden bir şeyi söylediklerini ve düzeltilmesini istediklerini dile getiren Destici, “Düzeliyor mu, evet. Her şey mi hallediliyor, hayır. Ama elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Çünkü devlet bizim, ülke bizim, millet bizim. Biz millete hizmet için siyaset yapıyoruz. Milletine hizmet eden, Allah’ın da rızasını kazanır” diye konuştu.