Beceriksizlik tavan yaptı

Beceriksizlik tavan yaptı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, depremde ağır yıkım yaşayan Hatay ve İskenderun’da depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.İBB’nin Antakya’daki...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, depremde ağır yıkım yaşayan Hatay ve İskenderun’da depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.
İBB’nin Antakya’daki Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklama yapan Akşener, Türkiye’nin çok büyük bir afet yaşadığına dikkat çekerek “Ama iktidar eliyle asrın felaketine dönüşmüştür. Tedbirlerin olmaması, beceriksizliğin tavan yapması, tüm kurumların içinin boşaltılmış olması neticesinde bu yaşananlar ortaya çıktı. Bu deprem bize gösterdi ki asıl yaşadığımız Türkiye’nin bekası ile ilgili sorunlarımız iş bilmemezlikten kaynaklanan hatalar, kusurlar sonucunda ortaya çıkan acılar” dedi. Seçimlere işaret eden Akşener “İnşallah 14 Mayıs’tan sonra, bu yıkımın tez elden ayağa kaldırılması için gereken her şey bilim, inanç, hakkaniyet, liyakat, ciddiyet, şeffaflık ve hesap verilebilirlik üzerinden yerine getirilecek. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için diyerek el birliğiyle bu beceriksizliğin içinden çıkacağız” diye konuştu.
“MİLLETÇE BİZE DİZ ÇÖKTÜREBİLİR”
İmamoğlu da Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle, ülke olarak, can ve mal kaybı bakımından ağır bir fatura ile karşı karşıya kalındığının altını çizdi. İmamoğlu “Biz, sağlıklı bir biçimde süreci hazırlayamazsak İstanbul’daki afetin yaratabileceği tahribat, milletçe bize diz çöktürebilir” dedi.
GÖKHAN ZAN İLE KARŞILAŞTI
Akşener, Hatay ziyareti sırasında Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Futbol Takımı’nın eski futbolcusu Gökhan Zan ile karşılaştı. Zan ve eşine sarılan Akşener, “Oğlum sen bizi ayağa kaldırdın, Allah razı olsun senden” dedi.